Ξενοδοχειο

Μέσα στο κέντρο του πιο πολυσύχναστου τουριστικού θερέτρου της Λευκάδας, στο Νυδρί, θα συναντήσετε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Ionian Paradise. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών , η άριστη φιλοξενία και η γεωγραφική θέση είναι ένας ισχυρός συνδυασμός για την σωστή επιλογή για τις διακοπές σας. Τo όμορφο τοπίο με τα εύφορα περιβόλια μας και τους ευωδιαστούς κήπους μας, κερδίζουν το θαυμασμό των επισκεπτών. Οι χώροι του συγκροτήματος του Ionian Paradise προσφέρονται τόσο για μικρά παιδιά, όπου υπάρχουν διάφορα παιχνίδια και παιδικά βιβλία, όσο και για μεγαλύτερες ηλικίες που μπορούν να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια ή χαρτιά στον καταπράσινο κήπο μας.

Το προσωπικό του Ξενοδοχείου Ionian Paradise, σας περιμένει για να σας προσφέρει τη καλύτερη φιλοξενία και να σας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Το Ionian Paradise Apartments βρίσκεται στο κέντρο του Νυδριού σε ένα κάθετο δρόμο, 30 μόλις μέτρα από την κύρια αγορά και 90 m από την παραλία.

Τα δωμάτια στο Ionian Paradise βρίσκονται μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Τα δωμάτια περικλείονται από ένα μεγάλο κήπο με γκαζόν, φοίνικες και πολλά άλλα δένδρα και λουλούδια, προσφέροντας ταυτόχρονα το πλεονέκτημα του να βρίσκεσαι στο κέντρο και την ξεκούραστη και ήσυχη ατμόσφαιρα που ο καθένας επιθυμεί στις διακοπές του. Απέναντι μας υπάρχει ελεύθερο δημοτικό παρκινγκ.

garden-relaxΟ καταπράσινος κήπος και το άψογο και φιλικό service, σε συνδυασμό με την τοποθεσία μας (μέσα στο κέντρο και όμως τόσο ήσυχα), εγγυώνται ξεκούραση και χαλάρωση, ενώ αν ζητάτε διασκέδαση και δράση, το Νυδρί και η Λευκάδα γενικότερα θα φροντίσουν να σας ικανοποιήσουν.

Τα διαμερίσματά μας διαθέτουν AC, Δορυφορική TV, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπιστολάκι μαλλιών, τηλέφωνο, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στον υπέροχο κήπο μας. Όντας ευρύχωρα (από 30 μέχρι 55 τμ.) και σχεδιασμένα για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν άνεση και την αίσθηση ότι είστε “σαν το σπίτι σας”. Κάτι που τονίζει και η καθημερινή περιποίηση.

Η διεύθυνση του Ionian Paradise έχοντας ευαισθησία στα θέματα υγιεινής μεριμνεί για τον τέλειο καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων. Η καθαριότητα είναι καθημερινή, αλλαγές σεντονιών κάθε 2 ημέρες.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και η ποιότητα των παροχών και υπηρεσιών μας, δημιουργούν προϋποθέσεις χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα. Η επιλογή είναι δική σας!